Heel jouw gebroken hart in tien weken

Liefdesverdriet coaching

Neem écht afscheid van je relatie, breng je emoties in balans en krijg weer regie over je leven met mijn transformerende programma Unbreak Your Heart

Plan nu jouw gratis en vrijblijvende kennismaking met mij als jouw liefdescoach.

Transformerende life coaching

Wil jij gelukkiger zijn, meer regie in je leven of dichterbij jezelf komen? Kies dan jouw coachpakket van twee, vier of zes maanden en verander je leven!

Over tien weken voel jij je weer

sterk, zelfverzekerd en productief.

Op dit moment is je hart gebroken.

Het voelt alsof je leven aan diggelen is.

 

Dat stopt vandaag!

 

Samen transformeren we jou

van ongelukkig naar stralend en gelukkig.

Van een pijnlijk gebroken hart

Een gebroken hart is één van de meest pijnlijke ervaringen die je kan hebben. Je ervaart intens verdriet, pijn, woede, onzekerheid, eenzaamheid, twijfel, schaamte.

Naar volledig geheeld

Dit diepe verdriet, de onzekerheid, het verloren voelen zijn voorbij. Je bent gelukkig en voelt je krachtig. Je hart is geheeld.  

Van speelbal van je emoties

Óf je raakt vaak overspoeld door emotie en voelt je hierin verloren. Óf je voelt je gevoelloos en uit contact met jezelf. Er is geen balans.

Naar jij en je emoties in balans

Je ervaart je emoties op een manier die jou versterkt en voedt. Je maakt tijd en ruimte in je leven om je emoties te voelen. Daardoor ben je in balans.

Van voortdurende zelfkritiek

Je geeft jezelf weinig liefde. De krachtigste stem in jouw hoofd is die van kritiek en twijfel. Je voelt je slecht over je uiterlijk, je keuzes, hoe je jezelf aan de wereld presenteert.

Naar een krachtige, liefdevolle relatie met jezelf

Je hebt een liefdevolle relatie met jezelf. Door die stevigheid in jezelf te vinden, ben je niet afhankelijk van de liefde van een ander. En doordat jij jezelf veel liefde geeft, neem je geen genoegen met minder liefde van de mensen om je heen.

Van eindeloze twijfel

Je weet niet wat je wilt en je maakt geen keuzes. Je gedachten blijven cirkels draaien in je hoofd.

Naar het realiseren van je verlangens

Je vertrouwt op je gevoel. Dit geeft je rust in je hoofd. Je weet wat je wilt en realiseert dit.

Van ongeconcentreerde werker

In je werk kun je je niet concentreren, ben je niet meer inventief, geniet je niet van wat je doet. Je voelt je dagelijks tekortschieten en je carrière staat stil.

Naar productiviteit en tevredenheid over wat je maakt

Je concentratie en motivatie zijn terug. Je hebt weer interesse in je werk. Hierdoor presteer je goed en geniet je van wat je doet.

Van alleen maar praten over je ex

Je voelt je schuldig omdat je voortdurend praat over je ex en je pijn. Je merkt aan sommige mensen dat ze hier geen geduld meer voor hebben.

Naar liefdevol en aandachtig in vriendschappen

Je praat op een gezonde manier met je familie en vrienden over je pijn. En na een tijdje verdwijnt deze behoefte. Je hebt een sterke relatie met de belangrijke mensen in je leven omdat je jouw emoties deelt en helder bent over wat je van ze nodig hebt.

Van twijfel over je ex terug willen

Je twijfelt eindeloos of je niet toch moet proberen de relatie te redden. Of jij weet zeker dat je de relatie een nieuwe kans wilt geven, maar je ex beweegt niet mee. Je wordt gek van de onzekerheid. 

Naar helderheid en richting

Je hebt helderheid. Of je nu samen verder gaat of niet, eerst moet je afscheid nemen van de relatie zoals die was. Zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.

Van energieloos en ziek

De pijn, het grote verdriet, je boosheid en de intensiteit van al deze emoties zuigen je leeg. In deze staat is het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit zorgt ervoor dat je vaker ziek bent en weinig energie hebt.

Naar sterk en gezond

Doordat je je emoties op een gezonde manier verwerkt, heb je energie. Je immuunsysteem wordt sterker. Je kan weer goed voor jezelf zorgen, gaat gezonder eten, meer sporten en vaker dingen doen die je leuk vindt.

Van angst en onzekerheid over de toekomst

Doordat je niet meer weet wat je wilt, kwijt bent wie je bent en je toekomstplannen met je ex niet meer doorgaan, voel je je verloren. Soms voel je onverschilligheid over de toekomst en heb je geen energie om hier over na te denken.

Naar weten wie je bent en realiseren wat je wilt

Je voelt liefde voor jezelf, luistert naar je lichaam en voelt wat je echt wilt. Doordat de focus ligt op jouw eigen leven, je jouw hart volgt en doet wat jij wilt, heb jij weer de regie over je leven.

Van met pijn en verdriet op jouw relatie terugkijken

Op dit moment voel jij vooral pijn, verdriet en boosheid als jij terugkijkt op je relatie. Soms verlang je terug naar de goede momenten, maar je denkt er het liefst niet teveel aan.

Naar zien en waarderen wat je relatie jou gebracht heeft

Je kijkt met liefde en helderheid terug en weet waarvoor jullie samen waren, wat het jou gebracht heeft. Hierdoor zal jij in de toekomst kiezen voor betere, meer liefdevolle relaties, die passen bij waar je op dat moment staat in jouw ontwikkeling.

Van steeds terugkerende problemen in je relaties

De problemen die je tegenkwam in je relatie, had je ook in de relatie daarvoor. En de relatie dáárvoor.

Naar de relatie die jij echt wilt

Een verbroken relatie is een kans om de lessen van je vorige relatie te realiseren. Val je altijd op dezelfde soort man of vrouw, of heb je vaak dezelfde problemen in je relaties, dan is dit het moment om te zien waar dit vandaan komt. En om dit te doorbreken. 

Van vastzittende patronen

De veranderingen die je tot nu toe hebt geprobeerd in jouw leven te brengen, waren moeilijk vol te houden. Patronen waren moeilijk te doorbreken.

Naar een blijvende transformatie

Doordat jij jouw verlangens toestaat er te zijn, je liefdevol verhoudt tot je emoties en je actief zelfliefde voelt, verandert de manier waarop jij je tot het leven verhoudt en is de transformatie blijvend.

Van een gesloten hart

Je hart is gesloten. Als je nu een nieuwe relatie begint, zal deze niet gebaseerd zijn op echte liefde, maar op een tekort, een missen, een behoefte.

Naar een open hart

Je hebt écht afscheid genomen van je ex en je relatie, oude patronen zijn doorbroken en je pijn is geheeld. Hierdoor zal je hart echte liefde herkennen en zich hiervoor openen.

 

Je hart helen met het programma Unbreak Your Heart bestaat uit drie simpele stappen

Stap 1

Afscheid nemen

We nemen afscheid van je relatie en je ex. Dit doen we door meditaties, visualisaties en rituelen. Écht afscheid nemen helpt jou terug te keren naar een gelukkig leven, regie over je leven te krijgen en weer open te staan voor een nieuwe liefde.

Stap 2

Emoties in balans brengen

We brengen jouw intense en heen en weer schietende emoties weer in balans. Dit doen we door fysieke oefeningen, ademhalingsoefeningen en door een nieuwe relatie te ontwikkelen met je emoties.  Je emoties in balans hebben, helpt jou om je door je dag heen stevig te voelen, in verbinding te blijven met de mensen om je heen en om gezonde keuzes te maken die je helpen in jouw leven.

Stap 3

Jezelf liefde geven

We leren jou jezelf liefde te geven. Dit doen we met meditaties, door te werken met de energie van de liefde en door destructieve gedachten over jezelf te herkennen.Een liefdevolle relatie met jezelf zorgt ervoor dat je sterker, onafhankelijker en gelukkiger bent, meer liefde kan geven aan anderen en je de lat hoger legt voor de mensen om je heen.

Unbreak Your Heart is effectief!

Cliënten zijn zeer tevreden: ze voelen zich veilig, volledig geaccepteerd en ervaren een grote transformatie.

Tantra en moderne wetenschap

Het programma Unbreak Your Heart is gebaseerd op de holistische en effectieve VITA™ coaching methodologie, van Layla Martin. Deze manier van coachen is gebaseerd op Tantrische en Taoistische wijsheid en tradities gemixt met moderne wetenschap.

Ik gebruik deze oefeningen en kennis zelf iedere dag om gelukkig en in balans te zijn.

Het programma is zelfs zo effectief, dat ik een 100% niet-goed-geld-terug-garantie hanteer!

Het is eng en spannend om je pijn aan te gaan, om te besluiten:

“Ik ga er iets aan doen”

Ik begeleid jou, stap voor stap, door het hele proces. Tussen de sessies door ben ik op de achtergrond aanwezig om je te steunen bij alles wat boven komt. Ik leer jou jezelf veiligheid en liefde geven, zodat jij sterker wordt en aan het eind van onze samenwerking jezelf kan troosten en uit je eigen kracht kan putten. Na dit programma ben jij zo sterk, dat je mij niet meer nodig hebt en bij jezelf en de mensen in je omgeving kunt halen wat je nodig hebt.

Jij kan dit!

5 goede redenen om nu jouw gebroken hart te laten coachen door een liefdescoach

1. Alle succesvolle mensen hebben een coach

Mensen worden succesvol omdat ze begrijpen dat ze zich het snelst ontwikkelen samen met iemand die helpt hun blokkades te doorbreken en inzicht te verkrijgen. Een coach zorgt ervoor dat je blijft groeien en actie ondernemen en zorgt voor commitment en focus, waardoor je sneller jouw gewenste resultaat behaalt. Een coach biedt je de veiligheid om naar je diepste verlangens en angsten te kijken, laat je de essentie zien, waardoor herhalende gedachten stoppen. Een coach helpt je om in contact te staan met je lichaam en geeft je waardering en erkenning.

2. Jij kan dit!

Dat jij deze pijn hebt gedragen de afgelopen tijd, laat zien dat jij sterk genoeg bent om het heling proces aan te gaan. Jij hebt al zo lang laten zien dat je veel verdriet kan dragen, voor jou gaat dit programma een peulenschil te zijn. Gun jezelf de groei en ontwikkeling die mogelijk is bij het ervaren en verwerken van je emoties.

3. Dit is het moment om te kiezen voor jezelf

Het is spannend om te besluiten dat je aan je pijn gaat werken, maar nu is het moment.  In dit moment ben je op zoek naar iets of iemand die je helpt. Je wilt niet meer deze pijn alleen moeten dragen en verstrikt zijn in je gedachten en emoties. Gelukkig hoeft dit ook niet. Kies voor de weg omhoog. Die is lichter dan de worsteling waar je nu in zit.

4. Dit programma gaat voor jou het financiële verschil maken

Het gebrek aan concentratie, focus en motivatie leidt ertoe dat je niets voor elkaar krijgt. Je bent niet meer productief, inventief en creatief. Daarnaast ben je nu vaker ziek en heb je weinig energie. Je leidinggevende is niet blij met je. Promoties gaan aan jouw neus voorbij. Als jij je eigen bedrijf hebt, is het moeilijk nieuwe klanten te vinden en ontwikkelt je bedrijf niet. Jouw gebroken hart kost je geld.

5. Jezelf nu de tijd en ruimte geven om jouw hart te helen, levert je op de lange termijn veel tijd en energie op

Al je gedachten en gesprekken gaan over je pijn en verdriet. Dit neemt je aandacht weg voor ontwikkeling en groei in je leven. Dit programma zorgt ervoor dat je weer je focus hebt op wat je wil, op de toekomst en op de dingen doen die voor jou belangrijk zijn.

Voor wie is het?

Liefdescoaching is voor jou als:

 • Je het gevoel hebt dat jouw hele leven uit elkaar valt, alles je ontglipt en je nergens invloed op hebt
 • Jij je een groot deel van de tijd eenzaam, ellendig en verloren voelt
 • Je vastzit in ronddraaiende gedachten
 • Jouw vrienden moe van je worden omdat je maar niet stopt met praten over je ex
 • Je het gevoel hebt dat je het niet waard bent om liefde te krijgen
 • Jij je afhankelijk voelt van anderen voor jouw geluk
 • Je op je werk niet productief bent, geen kwaliteit levert en je tijd uitzit
 • Je niet langer alleen wilt zijn, maar weet dat je op deze manier niet klaar bent voor een nieuwe liefde

Hoe ziet het programma er uit?

In vijf één-op-één coach sessies van twee uur, help ik jou je hart te helen. In deze sessies zijn jouw verlangens het uitgangspunt, en werken we met dat wat je blokkeert om deze verlangens te realiseren. Door visualisaties, ademhalingsoefeningen en meditaties help ik je contact te maken met jouw lichaam. Tussen de sessies door doe je thuis meditaties en oefeningen. De huiswerkopdrachten versterken dat wat je leert en ontdekt tijdens een coachsessie. Cliënten ervaren het programma als diep, helend en transformerend. Ze voelen zich gezien en gehoord en zeer krachtig. Unbreak Your Heart zorgt ervoor dat je na tien weken weer gelukkig en productief bent en weer regie over je leven hebt.

Het verhaal van Unbreak your heart

Omgaan met een relatiebreuk is lastig. We hebben vaak niet geleerd om op een gezonde en helende manier ons liefdesverdriet te verwerken. Ik zie bij cliënten en mensen om mij heen verschillende ongezonde reacties:

Contact blijven zoeken met hun ex, waardoor de pijn en het verdriet veel langer duren dan nodig. Afleiding zoeken in werk, een volle agenda, series, eten, drugs of seks. Direct in een nieuwe relatie duiken. Hierdoor blijft de pijn bestaan, worden de lessen uit de vorige relatie niet geleerd en ontstaan weer dezelfde patronen. De pijn wegstoppen. Dit zorgt voor een gesloten hart en angst om een nieuwe relatie aan te gaan.

Ik was ook zo iemand, en het was vreselijk

Na elke relatiebreuk voelde ik me eenzaam, onbegrepen, verloren en wanhopig. Ik had weer gefaald. Ik was bang dat ik nooit liefde zou ervaren, dat het nooit ‘goed zou komen’. Ik wilde mijn heftige emoties niet voelen en blokkeerde die, net zolang tot ze me overspoelden. Dat gebeurde vaak pas als ik me al dagenlang slecht voelde. Ik vond dat ik me niet moest aanstellen, waardoor ik geen hulp van vrienden vroeg. Ik voelde van alles, maar durfde niet naar binnen te kijken naar wát ik voelde, laat staan dat ik het durfde te ervaren. Dat vertaalde zich in ontevredenheid over m’n werk, m’n leven en mezelf. Ik was mezelf volledig kwijt.

De laatste keer dat mijn hart gebroken werd was anders. Ik had geleerd hoe ik me kon verhouden tot mijn pijn, verdriet en boosheid, en kon dit door mij heen laten bewegen. Dit gaf mij kracht. Ik heb mijn vrienden in de eerste weken gevraagd om steun, waardoor ik mij niet eenzaam voelde. Als ik boosheid of verdriet voelde opbouwen, gaf ik hier uiting aan. Daarna ontstond weer ruimte om blijdschap en liefde te voelen.

Ik had besloten om echt afscheid te nemen van mijn ex en de relatie. Dit zorgde voor meer en heftiger verdriet, maar ook opluchting. Er ontstond ruimte voor een nieuwe toekomst. Doordat ik dit allemaal deed, kwam ik dichterbij mezelf en wist ik de meeste dagen energie te creëren voor m’n werk. Ook kon ik er weer zijn voor mijn vrienden en familie.

Wat ik heb geleerd is niet moeilijk. Jij kan dit ook leren!

Ik leer jou hoe je op een krachtige en veilige manier je emoties kan ervaren. Ik geef je oefeningen en help je met het vinden van inzichten. Je leert vanuit kracht en zelf liefde om te gaan met de pijn, het verdriet en de wanhoop. Op zo’n manier dat de je emoties jou versterken in plaats van dat ze je leeg laten lopen.

Doordat je leert hoe je jouw liefdesverdriet kan verwerken, durf je je hart weer te openen voor een nieuwe relatie. En doordat je goed in contact staat met jezelf, ga je alleen nog gezonde relaties aan.

Bovendien kun je tijdens het helen van je gebroken hart ook eerdere wonden uit je leven verwerken. Je zal ontdekken dat als je met aandacht en liefde met je liefdesverdriet omgaat, je een echte transformatie door kan maken.

En alles wat je leert in Unbreak your heart, kun je daarna altijd en overal toepassen.

Het enige wat je hoeft te doen, is je nu aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Ik wéét hoe hartverscheurend liefdesverdriet is, hoe dit dagelijks impact heeft op je hele leven. Ik weet nu hoe ik met deze pijn en alles wat daarbij komt kijken, om moet gaan, zodat het aanvaardbare pijn is. Ik gun anderen met dezelfde pijn, dit ook te kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar emotionele wonden kan helen. Het is mijn levensmissie om anderen hierbij te helpen.

Ik ben psycholoog en coach al meer dan tien jaar. Ik heb verschillende coachopleidingen voltooid. De laatste en meest intensieve opleiding is de VITA™ Sex, Love and Relationship coaching aan The Tantric Institute of Integrated sexuality van Layla Martin.

Deze opleiding van meer dan 600 uur heeft me een bijzondere en effectieve coachmethode geleerd. In deze methode heb ik eerst zelf gedaan, wat ik jou ga leren. Ik begrijp door mijn eigen ervaring en groei wat jij meemaakt, hoe het voor jou is om door dit proces te gaan en deze specifieke oefeningen te doen. Ik heb keer op keer gezien hoe krachtig deze methode is, waarin je jezelf echt van binnenuit verandert. Dit is de sleutel tot blijvende transformatie.

Meld je aan voor een gratis kennismaking en ervaar wat ik voor jou kan betekenen.

100% In de goede richting

Ik zou de sessies bij Nina iedereen aanraden. Vooral als je het idee hebt dat je vastloopt in het leven, door een rouwproces gaat. Ik ben door deze sessies echt gegroeid, moeilijk te beschrijven wat dit voor mij gedaan heeft en dit is ook heel persoonlijk, je moet dit echt zelf ervaren. Mij heeft het 100% in de goede richting gebracht die ik voor ogen had”.

Fleur

Verpleegkundige

Mezelf meer waard

“Ik voel me nu veel sterker. Begrijp mezelf en mijn reacties beter en ik merk dat ik mezelf zoveel meer waard vind. Ik ben bewust bezig met het krijgen van liefde in plaats van het altijd willen geven. Ik zou iedereen Nina als liefdescoach aanraden!”

Britt

Technisch Rechercheur

Inzicht en handvatten

“Waar andere coaches hoofdzakelijk op cognitief vlak actief zijn, weet Nina mensen weer te laten voelen. Ik vond de huiswerkopdrachten erg waardevol en heb ervaren dat er in korte tijd veel op gevoelsmatig vlak veel deuren open gaan.  Haar insteek heeft ervoor gezorgd dat ik me stabieler voel en minder snel uit balans raak. Wanneer dat toch dreigt te gebeuren dan kan ik terug grijpen op de oefeningen en meditaties.”

Bas

Manager

Mooie metaforen als ‘de stromende rivier’ en bijvoorbeeld het boek ‘de kracht van het nu’ hebben me geholpen niet steeds weer te verdwalen in het verleden, het terug willen zwemmen tegen de stroming in. Maar ook om niet steeds weer te piekeren of bang te zijn over de toekomst. Het beter leren voelen en ruimte geven aan mijn gevoel wordt ervoor dat ik beter ‘in het nu’ kan leven. En mezelf beter leer kennen. Ik vond bijv. het ademwerk ook heel bijzonder. Mijn weerstand was belangrijk om te voelen en te merken dat – als ik genoeg moeite doe en in de juiste omstandigheden – ik daar doorheen kan gaan. Het inzicht van het aangaan van de meest grote vreselijke pijn en merken dat je ‘niet dood bent gegaan’ was ook goed voor me. Ik kan het aan. Ik kom het te boven. Daar heb je me absoluut bij geholpen en daarin sterker gemaakt. Sterker nog, door het aan te gaan en niet al je energie te verliezen aan de weerstand en de angst voor de pijn lukt het beter om met de pijn te dealen. Ook het ‘deconstrueren’ van de liefde werkte goed; wat betekent veiligheid/geborgenheid voor mij bijvoorbeeld? Via visualisaties en meditaties kon ik daar steeds beter gevoel aan geven. Het maakte denk ik de ‘liefdespijn’ behapbaarder/dragelijker. De focus op zelfliefde en de tools die je daarvoor hebt aangedragen gaan me ook de rest van mijn leven helpen. En zo kan ik nog wel doorgaan met inzichten/transformaties; de sessies (jij) hebben me veel gebracht 🙂

Nicky

Hervind je balans en kracht. Voel je weer liefdevol en gelukkig. Beloon jezelf en kies voor liefdescoaching!

Mijn programma heelt niet alleen je hart, het start een opwaartse spiraal van (zelf)liefde, verbinding, empowerment en groei. Je zult je onafhankelijk, vol vreugde, krachtig en liefdevol voelen.

Je voelt je geen slachtoffer meer, ongelukkig door wat anderen je aandoen. Vanaf vandaag creëer jij het leven dat jíj wilt. Jij neemt de regie over hoe jij je voelt.

Als je over een paar jaar terugkijkt, zul je zien dat vandaag, de dag dat jij besloot je pijn en angst aan te gaan, jouw leven een nieuwe richting kreeg.

Jij en ik creëren samen een blijvende transformatie. 

Unbreak Your Heart VIP

Eén-op-één coaching intensive VIP
1299,00
 • Diepe, transformerende coachsessies die je leren in contact te zijn met je lichaam en onverwerkte blokkades te integreren in het nu
 • Rituelen en meditaties waardoor je afscheid kan nemen van je relatie
 • Fysieke oefeningen die je leren voelen wat je lichaam op dat moment nodig heeft
 • Visualisaties waardoor je voelt wat je wil
 • Huiswerkopdrachten die fundamentele veranderingen in je lichaam bewerkstelligen, waardoor je meer regie krijgt over je leven
 • Begeleiding tussen sessies door
 • Ademwerk sessie 1
 • Ademwerk sessie 2

Heb je een vraag of verzoek, stuur mij een bericht via het contactformulier

8 + 12 =