Unbreak your heart

en wordt gelukkiger dan ooit tevoren!
Stuur me een berichtPrijzen

Een zes weekse online cursus voor vrouwen. Heel je gebroken hart volledig en wordt krachtiger en gelukkiger dan ooit tevoren!

Wil je nu eindelijk eens echt over je ex heenkomen? Niet dat, soort van, een beetje, maar het doet toch nog pijn en stiekem wil ik hem of haar wel terug, maar echt, volledig er overheen? Zo, dat je niet meer terug wilt, je met gemak focust op jouw leven en je gelukkig en in balans bent?

Het online programma Unbreak your heart brengt je hier.

Kan jij je voorstellen
hoe het leven is als jij

Jouw liefdesverdriet volledig kan verwerken
en je hierdoor open, krachtig en gelukkig voelt

Niet langer piekert over je relatie,
maar positieve gedachten over jezelf en je leven hebt

Je ex echt gunt om gelukkig te zijn en jouw boosheid en
rancune zijn verdwenen zonder schade te veroorzaken

Je dagelijks gelukkig en ontspannen voelt
en volledig in staat om alles in het leven aan te kunnen

Niet meer bang bent voor je emoties, maar weet hoe je ze
op een veilige en krachtige manier kan voelen en loslaten

Je krachtig en in balans voelt en het leven licht en mooi is

Niet langer gevoelloos bent, maar je super levend voelt

Met vertrouwen naar de toekomst kijkt:
alles is weer mogelijk en dat voelt goed!

Weet wat je wilt in een (nieuwe) relatie en een diep
vertrouwen voelt dat je in staat bent om dit te realiseren

In je nieuwe relatie geen last hebt
van de negatieve patronen uit oude relaties

Je weer echt open kan stellen voor een nieuwe liefde

Herken jij één of meerdere van de volgende statements: dan is Unbreak your heart voor jou!

Je hebt gevoel dat jouw hele leven uit elkaar valt, alles ontglipt je en je hebt nergens invloed op

Jij voelt je een groot deel van de tijd eenzaam, ellendig en verloren

Je zit vast in ronddraaiende gedachten over je ex, voert in je hoofd gesprekken met je ex en bent veel bezig met wat als..

Het lukt je niet om op gesprekken, werk of andere dingen te concentreren; je liefdesverdriet neemt je helemaal in beslag.

Je bent heel erg moe en wilt het liefst de hele dag huilen of in je bed schuilen

Je vindt het moeilijk om te genieten van de dingen waar je normaal gesproken wel van geniet

Je hebt zoveel pijn en verdriet dat je nooit meer een nieuwe relatie aan wilt gaan, want niets is deze pijn waard (maar stiekem wil je niets liever dan een warme, liefdevolle, vervullende relatie).

Denken aan de toekomst roept vooral wanhoop op, soms zelfs denken aan volgende week.

Alleen als je afleiding zoekt, voel je je ok. De rest van de tijd voel je je klote.

Je voelt je onzeker, want als deze persoon die jou zo goed kent en van je houdt niet bij je wilt zijn, moet er wel echt iets mis met je zijn.

Je ben verward, want opgelucht dat het uit is, maar ook mega verdrietig. Je herkent en begrijpt jezelf niet meer.

Je voelt je super emotioneel en beweegt vooral tussen verdriet, wanhoop, boosheid en gevoelloosheid.

Je hebt fysieke hartenpijn, buikpijn en veel moeite met eten.

Je functioneert slecht of suboptimaal op je werk, maar kan je hier niet eens echt druk over maken

Je denkt vooral: weer een mislukte relatie, het gaat me nooit lukken.

Mijn aanpak

Thuis, in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt

Dit online programma kan je thuis, in je eigen tempo doen op het moment dat het jou uitkomt. In filmpjes deel ik de wetenschappelijke onderbouwing met je en via audio begeleiding volg je meditaties en oefeningen. Als je behoefte hebt aan extra begeleiding ben ik beschikbaar voor vragen en persoonlijke coachsessies.

Transformeert je dagelijkse gevoel

Dit programma helpt je niet alleen met anders denken, maar verandert echt hoe jij je dagelijks voelt. De meditaties en oefeningen dringen tot diep in je onderbewustzijn door, waardoor je emoties en overtuigingen die jou al  langer belemmeren kan transformeren. Zo houdt dit je niet langer tegen in jouw dagelijks geluk en vermogen om te verbinden. Je wordt veerkrachtiger en je emoties zijn niet langer irritant. Je hebt echt afscheid genomen van je ex en kijkt vol vertrouwen en energie de toekomst in.

Trauma sensitief

Ben jij er klaar voor om niet alleen jouw gebroken hart te helen, maar om deze moeilijke periode in je leven te gebruiken als brandstof om nu eindelijk eens echt al die patronen te doorbreken en écht gelukkig te zijn. Niet langer je dagen vullen met afleiding om over je relatie heen te komen, maar je pijn en verdriet echt in de ogen te kijken en daardoor er sterker en gelukkiger uit te komen dan ooit tevoren

Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen?

Nu is het moment om in jezelf te investeren. Al deze pijn en verdriet kan je gebruiken om krachtiger en gelukkiger te worden dan ooit tevoren.

Het is niet nodig om je zo alleen en ellendig te voelen. Het hoort er niet gewoon bij. Gun jezelf volledige heling. Gun jezelf warmte, zelfliefde en ontspanning. Gun jezelf het niet alleen hoeven doen.

Zodat jij het leven kan creeeren dat jij wilt, kan kiezen hoe je je dagelijks voelt en op den duur de relatie te krijgen die al jouw verlangens vervult?

Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen?

Nu is het moment om in jezelf te investeren. Al deze pijn en verdriet kan je gebruiken om krachtiger en gelukkiger te worden dan ooit tevoren.

Het is niet nodig om je zo alleen en ellendig te voelen. Het hoort er niet gewoon bij. Gun jezelf volledige heling. Gun jezelf warmte, zelfliefde en ontspanning. Gun jezelf het niet alleen hoeven doen.

Zodat jij het leven kan creeeren dat jij wilt, kan kiezen hoe je je dagelijks voelt en op den duur de relatie te krijgen die al jouw verlangens vervult?

Waar bestaat het programma uit? 

Module 1

Zelfzorg en zelfliefde

Om te helen van heftige pijn is het noodzakelijk om jezelf ontspanning en genot te geven. Zoals bij sporten, groei alleen mogelijk is met voldoende rust, is psychische heling alleen mogelijk met genot en ontspanning. Dat is namelijk de staat waarin de pijn kan verdwijnen.

Module 2

Emoties als kracht

De intense emoties bij een gebroken hart, maken het zo moeilijk en zwaar. Wij hebben niet geleerd hoe we met emoties omgaan. We onderdrukken of negeren emoties, of laten ons overspoelen. In deze module leer je hoe je emoties kan voelen vanuit kracht en liefde. Hierdoor ga je fysiek ervaren dat jij krachtiger bent dan elke emotie, dat je niet breekt of doodgaat en dat het volledig voelen van de emotie zelfs fijn kan voelen. Deze tools kan je de rest van je leven inzetten om emotioneel stabiel te zijn.

Module 3

Stoppen met piekeren

Na een verbroken relatie is het gemakkelijk om veel te gaan piekeren. Wij denken ook, dat als we maar genoeg nadenken en analyseren, we op een gegeven moment meer begrijpen en dat we ons dan beter voelen. Maar dit is niet waar. Je kan rationeel helemaal begrijpen waarom je relatie uit is, er achter staan en nog steeds volledig aan diggelen liggen. In deze module leer je hoe je afstand kan nemen tot je gedachten, waardoor deze minder macht over je krijgen. Je zal je piekergedachten kunnen stoppen en ervaart hierdoor rust en ontspanning.

Module 4

Afscheid nemen

Het is belangrijk om afscheid te nemen van de relatie zoals die was, zodat jij weer kan focussen op jezelf en je eigen leven. Ook als je je ex terug wilt, zal dit helpen in je proces. In deze module wordt je uitgenodigd om verschillende delen van de relatie los te laten, maar alleen dat waar je aan toe bent. Je gaat ervaren dat dit leidt tot minder piekeren, minder pijn en verdriet, meer focus op jezelf en jouw verlangens en langzaam steeds meer vreugde en vrede in je leven.

Module 5

Theorie over liefdesrelaties

In onze cultuur hebben wij onrealistische ideeën over romantische relaties. Bijvoorbeeld dat een goede relatie voor altijd blijft én het altijd gezellig moet zijn in je relatie. Een nieuwe, gezonde betekenis aan liefdesrelaties geven, helpt je met liefde en compassie terug te kijken op je relatie. Ook zal het je in de toekomst helpen een goed passende partner te kiezen, te genieten van daten en mannen niet te snel toe te laten of juist weg te duwen.

Daarnaast oefen je met jezelf liefde geven en hartenpijn los te laten, zodat je (als jij er aan toe bent) weer in staat bent je hart te openen.

Module 6

De toekomst

In deze module ga je nadenken over jouw ideale relatie. Misschien denk je nu wel dat je nooit meer een nieuwe relatie wilt of voelt het als veel te vroeg, maar op een gegeven moment zal jij er klaar voor zijn. Dit voor je zien en hier aandacht voor hebben, zal jou ook helpen met het verwerken van de laatste delen van je verbroken relatie. Als je nog pijn en weerstand voelt bij het visualiseren van een nieuwe relatie, weet je waar jij nog heling kan realiseren. En het visualiseren van jouw ideale relatie helpt jou als je gaat daten om geen shit te accepteren, om alleen dates voort te zetten die serieuze potentie hebben (als dat is wat je wilt) en om helder te communiceren over wat jij wel en niet wilt in een relatie.

Drie maanden coachingtraject

Heb jij een dringende vraag, waarbij je snel resultaat wilt? Voel jij je echt niet goed en wil je zo snel mogelijk terug naar een leven beter in balans? Of juist een klein (lijkend) probleem waarvoor coaching te groot lijkt?

€1199

Lees meer

Het pakket bestaat uit 6 sessies van ongeveer twee uur. Tussendoor krijg je huiswerk dat je helpt al het geleerde te integreren. Het huiswerk bestaan uit oefeningen, meditaties en opdrachten.

Dit pakket is voor jou als jouw patronen en blokkades snel en relatief makkelijk op te lossen zijn. We dringen snel tot de kern door en kunnen deze gemakkelijk in beweging krijgen. Kies dit pakket als jij graag intensieve coaching wilt en snel resultaat. 

Zes maanden coachingtraject

Heb jij last van knelpunten die jou al langer dwarszitten? Wil jij graag meer voelen en minder denken? Is jouw leven best leuk, maar wil je dat het beter, intenser, mooier wordt?

€2099

Lees meer

We gaan van het gaat niet goed, naar het gaat wel goed, naar het gaat heel fantastisch. Zes maanden geeft ons de tijd om diep te graven en de essentie van jouw blokkades te ontdekken en op te lossen én om jou in je kracht te zetten.

In het zes maanden coachpakket krijg je 11 coachsessies.  Elke sessie duurt ongeveer twee uur. Daarnaast krijg je opdrachten mee om tussen de sessies thuis te doen. Dit zorgt ervoor dat wat er in de sessies in beweging komt, geïntegreerd raakt in jouw lichaam en daardoor een blijvende en stevige transformatie bewerkstelligt.

Deze coaching leert jou hoe jij in het leven kan staan, zodat je jouw verlangens kan realiseren.

Twaalf maanden coachingtraject

Heb jij diepgewortelde patronen waar je al je hele leven mee worstelt, al vaker therapie voor hebt gehad en waarbij je het gevoel hebt dat het onoplosbaar is? Merk je dat dit jou in al jouw levensgebieden tegenhoudt?

€3999

Lees meer

We nemen een jaar de tijd om laag voor laag af te pellen, om zo tot de kern te komen. Vaak zijn patronen ontstaan in de kindertijd en heeft dit veel integratie tijd nodig om tot blijvende verandering te komen. We versterkten gradueel jouw zelf liefde en kracht, van binnenuit. Door de tijd te nemen, kan je dat aanpakken wat jou in al jouw levensgebieden tegenhoudt. Na dit traject voel jij je volledig in staat om alle uitdagingen in het leven aan te kunnen, jij weet hoe je dagelijks je geluksgevoel hoog houdt en leeft jouw leven volgens jouw eigen verlangens en waarheid. Je veerkracht is groot en je geniet van je leven. 

Dit traject bestaat uit 22 sessies. In het begin zien we elkaar elke twee weken, aan het eind van het traject spreiden we de sessies meer uit.  Alle sessies duren twee uur en ik geef je opdrachten mee om tussen de sessies thuis te doen. Dit zorgt ervoor dat wat er in de sessies in beweging komt, geïntegreerd raakt in jouw lichaam en daardoor een blijvende en stevige transformatie bewerkstelligt.

Kies dit pakket als jij behoefte hebt aan diepe, transformerende coaching een een onomkeerbare verandering in je leven.

Stel jouw vraag

5 + 7 =

Frequently asked questions

Wat is de tijdsinverstering van het programma?

Elke module bestaat uit een lecture, een oefening en een meditatie.

De lecture is tussen de 30 en 60 minuten. De oefening duurt ongeveer 30 minuten en de meditatie tussen de 15 en 30 minuten. 

Elke lecture kijk je 1 keer, de oefening tussen de 1 en de 5 keer en de meditatie tussen de 3 en de 5 keer. 

Dat betekent dat je per module tussen de 2 uur en 15 minuten en de 6 uur per module. 

Je kan alles in je eigen tijd doen en zo vaak als je zelf wilt. Je zal wel merken dat je sommige meditaties en oefeningen fijn vindt om vaker te doen en sommige niet. Je kan dit helemaal zelf invullen. 

Het is wel zo, dat voor de meeste oefeningen en meditaties geldt, dat hoe vaker je ze doet, hoe meer effect het heeft.

Wat als het niet voor mij werkt?

Het kan zijn dat het even duurt voor je effect gaat merken van de oefenigen en meditaties. Als je bijvoorbeeld lang je emoties onderdrukt hebt, zal je veel tijd en ruimte aan jezelf moeten geven om weer te leren en durven voelen. Als dit het geval is, geef jezelf de tijd. Forceer niet, maar ga langzaam, stapje voor stapje. 

Onderaan elke module is er ruimte om vragen te stellen. Doe dat vooral. Ik kan je helpen door blokkades heen te bewegen. 

Je kan ook altijd een coach sessie boeken om wat extra begeleiding te krijgen. Soms kan één sessie al genoeg zijn om ergens doorheen te breken en iets los te laten. 

Wat is het verschil tussen dit online programma en persoonlijke coaching door jou?

Het online programma koop je eenmalig en kan je dan in je eigen tempo, op het moment dat jij dat wilt, thuis doen. Iedereen reageert anders, dus het effect zal persoonlijk zijn, maar de oefeningen en meditaties zijn voor iedereen hetzelfde. 

In dit programma kan je ontzettend veel bereiken, ook oude pijn kan je loslaten. 

In een coachtraject bij mij begeleid ik jou in één op één sessies in jouw eigen groeiproces. Jij kiest de lengte van het traject en de inhoud van de sessies zijn specifiek op jouw situatie van toepassing. 

In een coachtraject gaan we recht naar de essentie van jouw persoonlijke situatie en lossen de bron op. 

Gaat liefdesverdriet niet gewoon vanzelf over?

In sommige gevallen gaat liefdesverdriet vanzelf over. Maar, als wij heftige emotionele pijn, afwijzing of verlating ervaren beschadigd er iets in ons. We slaan deze ervaring op en dit beinvloedt hoe wij ons voelen en uiten totdat wij die ervaring verwerken. 

Dit zie je niet alleen terug in volgende relaties, doordat er verlatings- of bindingsangst is ontstaan, maar ook in hoe we ons dagelijks voelen.

Hoe beter je pijn en verdriet verwerkt, hoe makkelijker je je door het leven beweegt en hoe meer vreugde en verbinding je kan voelen. 

Ik heb bij eerder liefdesverdriet gewoon afleiding gezocht, dat werkte best goed. Is dat niet gewoon wat ik moet doen?

Afleiding zoeken kan in het moment zeker helpen. En naast het aangaan van je pijn is het zeker goed om niet al je tijd te besteden aan het denken aan je ex. 

Maar, als je alleen maar afleiding zoekt zal je al je emoties opslaan en dat werkt averechts. Je verdriet zal langer blijven, het heeft een negatieve invloed op je dagelijks geluksgevoel en je zal sneller verlatings- of bindingsangst ontwikkelen.