Selecteer een pagina

Gelukscoaching

voor blijvende transformatie!
Neem contact opPrijzen

Veerkracht en geluk

Wil jij in je hele lichaam voelen dat je
alles in het leven aankan?

Wil je nu eindelijk echt gelukkig zijn, volledig tot
bloei komen en je gehele potentie bereiken?

Ben je onzeker over wie je bent en laat jij je vooral leiden door wat jij denkt dat andere mensen over jou denken?

Word je gek van jouw onbeheersbare emoties
en wil je graag rust en balans voelen?

Zit je voornamelijk in je hoofd en vind je
het moeilijk besluiten te nemen?

Heb je een gebroken hart en wil je hier
krachtiger en gelukkiger uitkomen?

En vind jij dat het tijd is voor verandering?
Ik kan je helpen!

Na een coachingtraject

  • voel je je veerkrachtig;
  • verwerk je nieuwe pijnlijke levensgebeurtenissen snel en volledig;
  • heb je hebt vertrouwen in jezelf en jouw vermogen om in jouw leven te creeren wat jij wilt;
  • weet je dat je alle pijn en verdriet aankan;
  • leef je een authentiek leven, volgens jouw waarheid en verlangens;
  • is je dagelijks geluksgevoel groot;
  • heb je regie over je emoties en kan je deze op een goede manier inzetten in je dagelijks leven;
  • oude pijn en trauma heb je losgelaten uit je systeem en je beheerst de tools om dit zelf, in veiligheid nog meer te doen;
  • pieker je niet langer, bepaal jij welke gedachten invloed hebben op je dagelijkse realiteit en kan je gedachtenpatronen doorbreken;
  • voel je elke dag dat je leeft!

 

 

 

Mijn aanpak

Focus op veerkracht

Al mijn coachingtrajecten zijn gericht op het het vergroten van veerkracht, emotionele stabiliteit, zelfvertrouwen en dagelijkse vreugde. Daarnaast heb jij je eigen verlangens die jij wilt realiseren.

Elke sessie zoeken we verbinding met jouw kracht en liefde. We gebruiken de wijsheid van jouw lichaam om te ontdekken hoe jouw onderbewuste jou tegenhoudt in het realiseren van je verlangens. Hierdoor blijven we niet hangen in het cognitieve verhaal, maar gaan we rechtstreeks naar de essentie. De blokkades lossen we op.

Lichaamsgerichte coaching

Heftige ervaringen en vastgeroeste patronen zitten vaak diep opgesloten in het lichaam en het brein. Praattherapie draagt bij aan het begrijpen hiervan, mijn lichaamsgerichte coaching bereikt daarbovenop het fysiek loslaten van oude pijn en verandert de paden in je hersenen. Hierdoor zal je je snel fysiek anders voelen: krachtig, gelukkig en vol vertrouwen.

Je leert makkelijk toepasbare tools, waardoor jij een nieuwe relatie met jezelf en de buitenwereld krijgt. Deze tools zal je je dermate eigen maken, dat je deze automatisch toepast in het dagelijks leven.

Trauma sensitief

Mijn coaching is trauma sensitief. Dit betekent dat ik kan helpen met de meeste trauma’s. Trauma zit vaak opgesloten in het lichaam, mijn manier van coachen helpt de fysieke en mentale componenten los te laten, terwijl je je veilig en gesteund voelt. We gaan stap voor stap in jouw tempo. Op deze manier leert jouw lichaam te vertrouwen en los te laten.

Hoe werkt het?

Plan een gratis kennismaking

In een gesprek van een uur onderzoeken we samen jouw vraagstuk. Hierdoor kan je kennismaken met mij en mijn manier van werken. Dit geeft ons allebei een goed beeld van de vruchtbaarheid van een samenwerking.

Je kan kiezen of je mij bezoekt in Amsterdam of om elkaar via video conference te ontmoeten.

i

Kies je coachingtraject

Afhankelijk van jouw vraag en verlangens adviseer ik welk pakket het beste bij jou past. Samen besluiten we wat realiseerbaar en wenselijk is. Welk pakket je ook kiest, de inhoud zal ik voor jou op maat maken.

Het traject

Alles sessies duren anderhalf tot twee uur. Je kan kiezen voor online coaching of live in Amsterdam.

Tussen sessies door krijg je oefeningen om thuis zelf te doen.

Ik ben altijd telefonisch en via WhatsApp beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zodat je op het moment dat het leven dit vraagt, écht anders kan handelen.

Drie maanden coachingtraject

Heb jij een dringende vraag, waarbij je snel resultaat wilt? Voel jij je echt niet goed en wil je zo snel mogelijk terug naar een leven beter in balans? Of juist een klein (lijkend) probleem waarvoor coaching te groot lijkt?

€2099

Lees meer

Het pakket bestaat uit 6 sessies van ongeveer twee uur. Tussendoor krijg je huiswerk dat je helpt al het geleerde te integreren. Het huiswerk bestaan uit oefeningen, meditaties en opdrachten.

Dit pakket is voor jou als jouw patronen en blokkades snel en relatief makkelijk op te lossen zijn. We dringen snel tot de kern door en kunnen deze gemakkelijk in beweging krijgen. Kies dit pakket als jij graag intensieve coaching wilt en snel resultaat. 

Zes maanden coachingtraject

Heb jij last van knelpunten die jou al langer dwarszitten? Wil jij graag meer voelen en minder denken? Is jouw leven best leuk, maar wil je dat het beter, intenser, mooier wordt?

€3749

Lees meer

We gaan van het gaat niet goed, naar het gaat wel goed, naar het gaat heel fantastisch. Zes maanden geeft ons de tijd om diep te graven en de essentie van jouw blokkades te ontdekken en op te lossen én om jou in je kracht te zetten.

In het zes maanden coachpakket krijg je 11 coachsessies.  Elke sessie duurt ongeveer twee uur. Daarnaast krijg je opdrachten mee om tussen de sessies thuis te doen. Dit zorgt ervoor dat wat er in de sessies in beweging komt, geïntegreerd raakt in jouw lichaam en daardoor een blijvende en stevige transformatie bewerkstelligt.

Deze coaching leert jou hoe jij in het leven kan staan, zodat je jouw verlangens kan realiseren.

Twaalf maanden coachingtraject

Heb jij diepgewortelde patronen waar je al je hele leven mee worstelt, al vaker therapie voor hebt gehad en waarbij je het gevoel hebt dat het onoplosbaar is? Merk je dat dit jou in al jouw levensgebieden tegenhoudt?

€7199

Lees meer

We nemen een jaar de tijd om laag voor laag af te pellen, om zo tot de kern te komen. Vaak zijn patronen ontstaan in de kindertijd en heeft dit veel integratie tijd nodig om tot blijvende verandering te komen. We versterkten gradueel jouw zelf liefde en kracht, van binnenuit. Door de tijd te nemen, kan je dat aanpakken wat jou in al jouw levensgebieden tegenhoudt. Na dit traject voel jij je volledig in staat om alle uitdagingen in het leven aan te kunnen, jij weet hoe je dagelijks je geluksgevoel hoog houdt en leeft jouw leven volgens jouw eigen verlangens en waarheid. Je veerkracht is groot en je geniet van je leven. 

Dit traject bestaat uit 22 sessies. In het begin zien we elkaar elke twee weken, aan het eind van het traject spreiden we de sessies meer uit.  Alle sessies duren twee uur en ik geef je opdrachten mee om tussen de sessies thuis te doen. Dit zorgt ervoor dat wat er in de sessies in beweging komt, geïntegreerd raakt in jouw lichaam en daardoor een blijvende en stevige transformatie bewerkstelligt.

Kies dit pakket als jij behoefte hebt aan diepe, transformerende coaching een een onomkeerbare verandering in je leven.

3 + 9 =